стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кабачки в клярі





Кабачки в клярі


Вам знадобиться:

  • кабачки - 1-2 штуки
  • яйця - 2 штуки
  • борошно - 2 столові ложки
  • кріп - за смаком
  • часник - за смаком
  • сіль - за смаком
  • олія - для смаження

Спосіб приготування кабачків в клярі:
Помийте кабачки, обсушіть їх, наріжте кружальцями, посоліть і залиште на півгодини. Потім злийте з кабачків рідину що виділилася.
 
Щоб приготувати кляр, збийте яйця, додайте борошно і перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.
 
Потім умочіть кожен кружок кабачка в кляр, викладіть у фритюр і смажте з кожного боку до утворення рум'яної скоринки. Викладіть кабачки на паперовий рушник, щоб дати стекти зайвій олії.
 
Потім помийте кріп і зелень часнику, обсушіть і дрібно наріжте.
 
Викладіть на блюдо шар кабачків, потім шар подрібненої зелені і знову шар кабачків. Викладайте кабачки з зеленню шарами, поки не закінчаться всі продукти, і подавайте до столу. Кабачки в клярі готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: