Головна  стрілка-навігації   Рецепти тортів  стрілка-навігації  Бісквітні торти

Бісквітні торти

Рецепти бісквітних тортів. Сам бісквіт в рецептах може бути класичним, масляним або шоколадним. Щоб вийшов повітряний бісквіт, важливо довго і ретельно збивати яйця, до кремоподібної густої консистенції. Коржі для бісквітного торта можна просочити солодким сиропом. Крем - залежно від рецепта або за вашим бажанням. Дивіться колекцію рецептів бісквітних тортів.

полоска
Торт Макове поле

Торт Макове поле

Збийте в мисці яйця з цукром, перемішайте з борошном. Перелити отримане тісто у форму і розрівняйте, помістіть в гарячу духовку.
детальніше...


Автор:  Люда
Переглядів: 1611

полоска
Торт Червоний оксамит - рецепт

Торт Червоний оксамит - рецепт

Популярний американський торт, що складається з бісквітних коржів червоного кольору, покритих білосніжним вершковим кремом. Торт Червоний оксамит пористий та повітряний, і соковитий.
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 1986

полоска
Торт з маком

Торт з маком

Доводимо молоко до кипіння, додаємо мак, проварюємо пару хвилин і залишаємо остуджуватись-набухати.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 1128

полоска
полоска
Торт веселка

Торт веселка

Всім доброго дня і райдужного настрою! Всі необхідні інгредієнти для бісквіта поміщаємо в чашу міксера і збиваємо 8 хв.
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 1833

полоска
Вишневий торт - рецепт

Вишневий торт - рецепт

Вишневий торт (за мотивами Шварцвальдський торта), рецепт з фото. Один з найзнаменитіших у всьому світі тортів. Шоколад, вишня та вершки - і все це ароматизований кіршeм.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 1316

полоска
Торт на коржах з плавленим сиром

Торт на коржах з плавленим сиром

Так, з тістом для таких коржів доводиться потрудитися, але зате через годину-півтори після нанесення крему, торт стає - смачний, ніжний і не нудкий- добре просочується кремом і його можна їсти.
детальніше...


Автор:  Леся
Переглядів: 747

полоска
полоска
Шоколадний бісквіт для торта

Шоколадний бісквіт для торта

Рецепт бісквітних шоколадних коржів для торта. Прошарувати коржі можна шоколадним або світлим масляним кремом.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 1583

полоска
Торт їжачок

Торт їжачок

Спосіб приготування торту їжачок: Для бісквіта: яйця збити з цукром. Манну крупу та борошно просіяти. Все змішати за годинниковою стрілкою.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 2361

полоска
Торт з маковим кремом

Торт з маковим кремом

Спосіб приготування торту з маковим кремом: Насипати гіркою борошно, цукор, сіль, жовток, додати нарізане кубиками масло.
детальніше...


Автор:  Леся
Переглядів: 2617

полоска
Торт барбі

Торт барбі

Спосіб приготування торту барбі: Відокремити білки від жовтків.(корж з 3 яєць.) Збити жовтки зі 100гр. цукру ,ванільним цукром і 3 ст.лож води в густу піну.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 1599

полоска
Торт лялька

Торт лялька

Спосіб приготування торту лялька: Бісквіт: Яйця(охолоджені) збити на високій швидкості до збільшення обсягу, не перестаючи збивати акуратно додати цукор і ваніль.
детальніше...


Автор:  Ліля
Переглядів: 1448

полоска
Торт бите скло

Торт бите скло

Спосіб приготування торту бите скло: Готуємо бісквіт: яйця не розділяючи збити міксером 10 хв, потім потроху додавати цукор і збивати ще хв 7.
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 3892

полоска
Як спекти бісквіт

Як спекти бісквіт

Спосіб приготування бісквіту: Відокремити білки від жовтків. Жовтки збивати з цукром у великій мисці, на максимальній швидкості 15 хвилин.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 2878

полоска
Торт Пеньок

Торт Пеньок

Спосіб приготування торту Пеньок: Випікаємо бісквіт: 3 яйця, 1 склянку цукрового піску, 1 склянка борошна, какао для кольору. Все розмішуємо, виливаємо на деко і випікаємо.
детальніше...


Автор:  Світлана
Переглядів: 1562

полоска
Торт Вінні пух

Торт Вінні пух

Спосіб приготування торту Вінні пух: БІСКВІТ. Збити 4 яйця, 50 г цукру, додати 50 г борошна, перемішати, викласти у форму і випекти.
детальніше...


Автор:  Леся
Переглядів: 1417

полоска