Головна  стрілка-навігації   Рецепти з м'яса  стрілка-навігації  Cтрави з яловичини

Cтрави з яловичини

Рецепти страв з яловичини. Яловичину готують різними способами, в залежності від того, з якої частини туші вирізаний шматок. Чим м'ясо ніжніше - тим коротше час приготування. Стейки з яловичини краще смажити на сковороді або грилі. Тушкована або запечена в духовці яловичина виходить так само смачно.

полоска
Запечена яловичина з рисом

Запечена яловичина з рисом

Запечена яловичина з рисом, покроковий рецепт з фото, як приготувати страву в домашніх умовах.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 433

полоска
Яловичина по-угорськи

Яловичина по-угорськи

Дуже апетитна яловичина, приготована просто і смачно, як і більшість угорських страв.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 780

полоска
Яловичина з квасолею і овочами

Яловичина з квасолею і овочами

1. Квасолю замочити і зварити 2. Яловичину вимити, обсушити, зачистити від плівок і нарізати невеликими шматочками.
детальніше...


Автор:  Катя
Переглядів: 534

полоска
полоска
Як вялити м

Як вялити м'ясо

Традиційна ковбойський закуска, технологію ковбої перейняли у північно-американських індіанців. Справжнісінька - в'ялена на сонці телятина, але в цьому рецепті чудово виходить і в духовці. Я роблю з яловичиною і з олениною.
детальніше...


Автор:  Ігор
Переглядів: 868

полоска
Рулетики з телятини з сиром

Рулетики з телятини з сиром

Смачні рулетики з телятини з шинкою і сиром. Можна нарізати скибочками і подати як гарячу закуску.
детальніше...


Автор:  Юля
Переглядів: 846

полоска
Як варити язик

Як варити язик

Відварний язик - смачна, проста страва, справжній делікатес, який дуже просто приготувати.
детальніше...


Автор:  Валя
Переглядів: 1198

полоска
полоска
Запіканка з печінки, картоплі і бекону

Запіканка з печінки, картоплі і бекону

Спосіб приготування запіканки з печінки: Розігрійте духовку до 190С (духовку з конвекцією до 170С). Очистіть і помийте картоплю, наріжте її тонкими скибочками і варіть.
детальніше...


Автор:  Іра
Переглядів: 1130

полоска
Шашлик з яловичини

Шашлик з яловичини

Спосіб приготування шашлику з яловичини: Яловичину нарізати невеликими шматками, приблизно рівними за величиною (3Х3 см).
детальніше...


Автор:  Ліда
Переглядів: 934

полоска
Як приготувати стейк

Як приготувати стейк

Спосіб приготування стейка: Якщо стейки були заморожені, перекладіть їх на ніч з морозилки в холодильник, за ніч вони відтануть. Стейки промакнути паперовим рушником насухо.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 2130

полоска
Печінка в мультиварці

Печінка в мультиварці

Спосіб приготування печінки в мультиварці: Печінку промити, очистити від плівок. Нарізати печінку невеликими шматочками.
детальніше...


Автор:  Валя
Переглядів: 747

полоска
Тушковане м

Тушковане м'ясо з картоплею і грибами

Спосіб приготування тушкованого м'яса: Розігрійте духовку до 120 C. Змішайте яловичину, моркву, цибулю, цукор, вино, борошно, помідори і томатний соус у великій каструлі.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 1124

полоска
М

М'ясний пиріг

Спосіб приготування м'ясного пирога: Обсмажте обидва фаршу з цибулею і часником у великій сковороді. Злийте рідину і додайте 3/4 склянки води, селеру, моркву, бульйонні кубики і лавровий лист.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 1646

полоска
Ліверна ковбаса

Ліверна ковбаса

Спосіб приготування ліверної ковбаси: Печінку порізати на шматки, що проходять в жерло м'ясорубки, залити на 2/3 водою і бланшувати при кипінні 15 хвилин;
детальніше...


Автор:  Катя
Переглядів: 2752

полоска
Яловичина в духовці

Яловичина в духовці

Розігріти духовку до 200 градусів. Міцно зв'язати м'ясо кухонним мотузком. Зробіть в м'ясі ножем проколи 1 см глибиною і вставте в надрізи скибочки часнику.
детальніше...


Автор:  Ліда
Переглядів: 2014

полоска
Угорський гуляш

Угорський гуляш

Розігріти олію на сковорідці. Додати цибулю і зтушкувати до розм'якшення. Додати м'ясо, паприку, підрум'янити, близько 10 хвилин.
детальніше...


Автор:  Христина
Переглядів: 1617

полоска
1