Головна  стрілка-навігації  Рецепти на свята

Рецепти на свята

Чекаєте гостей? Немає проблем! Новий рік, дитячий День народження або просто фуршет - ви завжди будете на висоті, приготувавши смачні і цікаві страви за нашими рецептами.
полоска
полоска
Стейк зі свинини

Стейк зі свинини

Стейк зі свинини виходять дуже соковиті і смачні!
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 637

полоска
Різдвяне печиво - рецепт

Різдвяне печиво - рецепт

Таке печиво можна розмалювати з дітьми, наприклад, білком з цукром, імітуючи сніг. На темному тлі білі візерунки будуть добре виглядати!
детальніше...


Автор:  Вікторія
Переглядів: 606

полоска
Салат з кальмарами, креветками і ананасом

Салат з кальмарами, креветками і ананасом

Яскравий, соковитий, пікантний салат з хрусткими кільцями кальмарів припаде до душі всім.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 567

полоска
полоска
Закуска з авокадо з рибою та ікрою

Закуска з авокадо з рибою та ікрою

Дуже смачна закуска з авокадо з рибою та ікрою, за вуха не відтягнеш!
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 600

полоска
Яйця, фаршировані буряком і оселедцем

Яйця, фаршировані буряком і оселедцем

Фаршировані яйця часто присутні на святковому, та й звичайному, столі. Цей варіант - з буряком і оселедцем - один з найсмачніших.
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 798

полоска
Різдвяний торт (без випічки)

Різдвяний торт (без випічки)

Ніжний вершковий смак з ароматом різдвяної випічки, горіховим післясмаком і багатим, насиченим смаком сухофруктів нікого ще не залишив байдужим!
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 1166

полоска
полоска
Торт з волоськими горіхами

Торт з волоськими горіхами

Торт з волоськими горіхами, звичайно, вимагає досить багато уваги і часу, правда, не підряд, а з перервами. Але зате який результат! Гості та домашні просто охнуть!
детальніше...


Автор:  Юля
Переглядів: 756

полоска
Як спекти торт «Наполеон»

Як спекти торт «Наполеон»

«Наполеон» - торт, досить витратний за часом. Але, погодьмося, задоволення, яке він доставляє тим, для кого ми його готуємо, та й собі теж, варто цього часу. А якщо правильно організувати процес - то і часу потрібно менше.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 1821

полоска
Форель в шампанському

Форель в шампанському

Форель - це смачно. Шампанське - ще б пак! Але форель в шампанському - це треба приготувати і, тільки спробувавши, зрозумієщ, навіщо їх з'єднують. Пропонований рецепт - один з нескладних варіантів цієї чудової страви.
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 653

полоска
Лосось в мигдально-сирній скоринці

Лосось в мигдально-сирній скоринці

Лосось в мигдально-сирній скоринці - це той випадок, коли простий спосіб приготування, доступний і починаючому кулінарові, дозволяє отримати першокласний смак риби. Хоча лосось така риба, що зіпсувати його - це треба сильно постаратися.
детальніше...


Автор:  Валя
Переглядів: 659

полоска
Сьомга з вершковим мусом

Сьомга з вершковим мусом

У сьомзі з вершковим мусом все враховано: і цілюща сила шпинату, і те, що поєднання сьомги і шпинату вкрай корисно, і ... Але головне - це неможливо апетитно і шалено смачно!
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 657

полоска
Смажена форель під гострим соусом

Смажена форель під гострим соусом

Смажена форель під гострим соусом - це оригінально та смачно. Готується страва швидко і нескладно.
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 607

полоска
Як приготувати Форель

Як приготувати Форель

Цей рецепт хороший своєю простотою, а також - чудовим смаком запеченої форелі або іншої червоної риби.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 694

полоска
Запечений морський окунь

Запечений морський окунь

Смачне біле м'ясо і майже відсутність дрібних кісток роблять морського окуня однією з улюблених багатьма риб. Він хороший, навіть якщо запечений в духовці простим рецептом.
детальніше...


Автор:  Галина
Переглядів: 674

полоска
Смажена форель в мигдалі під виноградним соусом

Смажена форель в мигдалі під виноградним соусом

Геніально простий рецепт вишуканої страви. Ніжна м'якоть форелі в тонкій мигдальноій скоринці і соус з вина і винограду - приголомшливий смак!
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 720

полоска